Lunch

Actueel: Lunchkaart Brass Kaatje April 2022.pdf


BROOD

12:00 – 16:00 kip | bacon | tomaat | harissa | parmezaan 10 Egmondse geitenkaas | vijgen | honing | noten | balsamico10 rundvleeskroketten | Zaanse mosterd 9 tosti ham | kaas 7 uitsmijter ham | kaas 9
  SOEP & SALADES  

Geserveerd met brood

tomaten soep V9 pompoencurry soep V 9 Egmondse geitenkaas salade vijgen | honing | noten | balsamico 16,5 Kaatje’s vissalade | tonijn | coquille | zeebaars | doperwt | koriander | sesam 19

Kaatje’s borrel

12:00 – 22:00 pitabrood | hummus | labneh 7 krokante kippendij | harissa | lente-ui | 8 stuks 10 serranoham 9 rundvlees bitterballen | Zaanse mosterd | 8 stuks 9 kaasstengels | chilisaus | 8 stuks 9,5 nachos | tomaat | rode ui | jalapenos | crème fraîche | kaas10

Borrelplank

een samenstelling van warme en koude borrelhapjes per persoon13
  Kaatje’s favorite lunch  
steak tartaar | zoetzure groente | eidooier | bacon | parmezaan 12 tonijn tataki | soja | koriander | wasabi | sesam 13

KAATJE’S CLASSICS

saté van kippendij | salade | friet 18 risotto | paddenstoelen | doperwt | knolselderij | groene kruiden | parmezaan 19 vis van de dag | seizoensgroenten | beurre blanc 22

Zoet & Sweet

snicker | praline | vanille 8 trifle | tiramisu | roodfruit 8 crème brulee | witte chocolade | framboos 8
 
Volg je ons al op facebook & Instagram?
  •  
brasskaatje