Diner

  BRASS KAATJE’S DINER  
De keuken van Brass Kaatje laat zich zoveel mogelijk leiden door lokale biologische producten. Het samenkomen van lokale ingrediënten met mondiale kruiden en kooktechnieken staat garant voor verassende smaakcombinaties.

Geniet!

Team Brass Kaatje
  KAATJE’S COCKTAILS  
Om lekker te beginnen gin | thijm | citroen10 prosecco | spumante 6,75  
  CHEF’S MENU  
Iedere dag zijn wij geopend voor À la carte of 3 gangen38 4 gangen44 5 gangen52

Allergenen

Wij verzoeken u voordat u uw gerechten besteld duidelijk uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken aan onze bediening
  KAATJE’S COCKTAILS  

STARTERS

brood | kruidencréme6 serranoham | olijven10

VOOR

steak tartare | bacon | eidooier | parmezaan 12,5 tonijn tataki | wakame | wasabi | komkommer | sesam 12,5 softshell krab | noodles | kimchi | boemboe |pinda 13,5 coquille | bloemkool | doperwt | parmezaan | hazelnoot 13,5 burrata | baba ganoush | dukkah | tomaat | granaatappel 11 pompoen currysoep | kokos | koriander | citroengras | gember 7

MAIN COURSE

zeebaars | gamba | risotto | kreeft | lavas 23,5 vis & seizoen | seizoensgroenten | bijpassende saus 23,5 Tournedos | pepersaus | knolselderij | aardappel | bospeen26,5 eendenborst filet | witlof | pompoen | miso 23,5 Risotto | bos paddenstoelen | knolselderij | doperwt | kruiden| Parmezaan19
  DESSERT  
snicker | chocolade | karamel | pinda | vanille 9 trifle | tiramisu | hangop | rood fruit | boter koek8,5 crème brûlée | citroengras | chocolade | framboos | citroen8,5 Kaasplateau | vijgen | kletzenbrood 12

KOFFIE, THEE & meer

koffie of thee servies4 irish | Spanish | Italian | French | coffee8 digestief naar keuze5 salted caramel van Egmondse Babbelaar9 Koffie ook mogelijk met soja- of havermelk 0.50
Volg je ons al op facebook & Instagram?
brasskaatje