Diner

  BRASS KAATJE’S DINER  
De keuken van Brass Kaatje laat zich zoveel mogelijk leiden door lokale biologische producten. Het samenkomen van lokale ingrediënten met mondiale kruiden en kooktechnieken staat garant voor verassende smaakcombinaties.

Geniet!

Team Brass Kaatje
Iedere maandag 3 gangen verrassingsmenu 28.5 p.p.
  KAATJE’S COCKTAILS  
Om lekker te beginnen Bramble | gin | citroen | bramen10 apple pie mojito | vodka | limoen | appel | munt10
Stel zelf uw 3 of 4 gangen menu samen. Beide menu’s hebben altijd een dessert. Wanneer u i.p.v. een dessert een andere gang wenst rekenen wij een supplement van drie euro.
  CHEF’S MENU  
3 gangen 36 4 gangen 41

Allergenen

Wij verzoeken u voordat u uw gerechten besteld duidelijk uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken aan onze bediening

STARTERS

brood | kruidencréme4.5 pata negra | brioche10

VOOR

burrata | olijf | tomaat | amandel | basilicum | gazpacho
zalm | brioche | komkommer | bieslook crème
steak tartaar | piccalilly | zoetzuur | Parmezaan | lavas (supplement 2.5)

Tussen

Tussengerecht | van de Chef |

HOOFD

vis seizoen | groenten | beurre blanc
ravioli | Parmezaan | wilde rijst | cantharellen
ossenhaas | aardappel | paddenstoel | umami (supplement 3)
  DESSERT  
bounty | yuzu | mango | passievrucht framboos | duindoorn | merengue | karnemelk kaasplateau | vijgen | kletzenbrood (supplement 3.5)

KOFFIE, THEE & meer

koffie of thee servies4 irish | Spanish | Italian | French | coffee8 digestief naar keuze5 salted caramel van Egmondse Babbelaar9 Koffie ook mogelijk met soja- of havermelk 0.50
Volg je ons al op facebook & Instagram?
brasskaatje